Hi. Bye.
Hi .Hello

Hai.Salam.Behave.bye. this s second blog
 Online Users


Entries About Linkies Stuff

Followers

Past-tense


1st Giveaway by Taochenlay

Saturday, May 31, 2014 @ 8:15 PM | 1 kasi idea[s]


Tekan banner kalau nak join ~
Assalammualaikum . Hoi hoi kali ni Ann join GA kpop ~ . Blog bawuu ni . Heheh . Jum tengok syarat nye 
1.Dibuka kepada WARGAnegara Malaysia . 2. Ikut semua peraturan yg dinyatakan .3 . ............. 
Nak tahu selanjutnya check blog dia . Ok ~ . Ok jap tekan LINK ni . Bukan ads cuma GA yang owner GA ni join ~
Ni selingan hadiah hadiah dia (buat terliur sikit)


GRAND PRIZE/TOP PROMOTER (1 winner)
1x Any Kpop Mini or Single Album - normal edition



LUCKY DRAW (9 winners)
1x Infinite/EXO T-Shirt 
P/s : Prizes nya memang aku copy text diaa betui betui . Hoho. Saya takde SNS . 

Tag :
1.Miss Brenito
2.Anys
3.Akma
4.Amy
5.Arisa
6.Dayang Deno
7.Azhafizah
8.Sha
9.Shikin
10.Nanie

Maafkan ainur sebab tag awak semua . Hehe ainur jumpe link awak semua dekat encik google . Dah comment dekat post semua blog yg ditag . Tapi mungkin ade certain blog yang terlepas inform . 

Labels: , ,



Older Post | Newer Post