Hi. Bye.
Hi .Hello

Hai.Salam.Behave.bye. this s second blog
 Online Users


Entries About Linkies Stuff

Followers

Past-tense


Ape masalahh nye aku pun tak tahu

Sunday, June 1, 2014 @ 8:31 PM | 0 kasi idea[s]

Assalammualaikum .
Ade sesiapa yang ter-singgah blog aku yg jenis pandai bab bab internet / laptop ? Haa aku memang ade masalah dengan hal hal berkaitan ini sebab follower gadget blog orang lain aku tekan dan dia takboleh follow . Ke aku je yg mengalami atau orang lain pun same ? Huhhh Im very streesss tapi nasib baik lah blog aku ni baru lagi dan follow dr jenis tumblr atau add saje dari dashboard tu banyak kekosongan lagi .Hoho jadi aku terpakse lah guna semua tu . Tapi kalau ade ade yang reti pliss inform . Plissssss.Sebab dah beberapa hari ni aku mengalami benda ni . K bye .

P/s : Dengar kate polisas dah boleh daftar online ? Yeke ? Hoho


Older Post | Newer Post