Hi. Bye.
Hi .Hello

Hai.Salam.Behave.bye. this s second blog
 Online Users


Entries About Linkies Stuff

Followers

Past-tense


Allah selamatkan ibuuuu #49 tahun

Sunday, June 1, 2014 @ 10:27 PM | 0 kasi idea[s]

Assalamualaikum .
Hi ibu saya dah 49 harini . Yeayy dah young women birthday . Haha . Ibu maroh kalau panggil dia old . Haha suka sangat gurau dengan ibu . Gambar diatas tu mase raye tahun lepas . Ok tahun ni puasa tak dapat bukak sama sama macam 2 tahun lebih lepas dulu . Ok nasib baik duduk asrama dulu boleh lah ade experience duduk jauh . Homesick taklah teruk mane kann . Jadi 16/6 ni aku akan ke polisas . Alahh dekat je . Kuantan nun hang same macam Teknik dulu . Kuatan jugak . Seriously tak sangka dapat dekat sebab  for sure kemudahan nak balik itu sangat tinggi . haha boleh mintak diambikkan direct dari poli . Uhh senang hidup nampakkk . haha daripada nak ke PD jadi ke semambu .
Ehh jap aku lalut ke poli ni dah kenapee ?
Zzzz .

Noreha suhana binti Karim you are my everything :D

Labels: ,



Older Post | Newer Post